Kies het GZ-psychologie abonnement dat bij je past!

 

Studenten lezen GZ-psychologie met 35% korting

Ben je student? Dan geldt voor jou het speciale studententarief. Om in aanmerking te komen voor dit tarief moet je bij je bestelling het studentennummer van je collegekaart bijvoegen. Kies hierboven welk abonnement je wilt.

GZ-psychologie ontvangen binnen jouw praktijk of instelling?

Wilt u voor meerdere personen binnen uw instelling of praktijk een abonnement afsluiten? Dat kan! Vanaf 6 personen of meer hebben wij een aantrekkelijke staffel op de reguliere abonnementsprijs. U kunt er als organisatie ook voor kiezen om een aantal magazines aan te schaffen en de gehele organisatie te voorzien van volledige online toegang waardoor alle premium content, altijd en overal, op gzpsychologie.nl beschikbaar is.

Neem contact op met:

Jacqueline Reuling-Ebbenhorst, 030 6383834
Jacqueline.ebbenhorst@bsl.nl

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het afsluiten van een abonnement of zijn nog niet al jouw vragen op onze website beantwoord?
Neem gerust contact op met onze klantenservice.

T. 030 – 638 3736

Veelgestelde vragen

De verschillende abonnementsvormen van GZ-psychologie hebben we hierboven voor je op een rij gezet. Als je het gewenste abonnement hebt gevonden ga je via de button naar de webshop van Bohn Stafleu van Loghum (BSL.nl/shop). In de webshop van onze uitgever kun je gemakkelijk jouw GZ-psychologie abonnement naar keuze afsluiten.

Abonnementen kunnen op elk gewenst moment ingaan. Na het eerste loopjaar wordt een abonnement automatisch verlengd, tenzij twee maanden voor de vervaldatum is opgezegd via het daarvoor bestemde formulier. Als vakuitgave hanteren wij de opzegregels uit het verbintenissenrecht. Wij gaan er van uit dat u het abonnement uit hoofde van uw beroep afsluit.

GZ-psychologie, voor professionals uit de gezondheidszorgpsychologie, psychotherapie en psychiatrie

GZ-psychologie slaat de brug tussen academische kennis en de klinische praktijk en geeft handvatten hoe je kennis verantwoord toepast in de GGZ en de eerstelijnszorg. Met GZ-psychologie heb je toegang tot interviews met deskundigen uit het veld, best practices, achtergrondverhalen, analyses en thema-artikelen. Zo blijf je steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen jouw werkveld.