Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

NVAB zoekt nieuwe voorzitter

Jozien Wijkhuijs
De Nederlandse Vereniging voor Arbeids- en Bedrijfsgeneeskunde (NVAB), de beroepsvereniging van en voor bedrijfsartsen, zoekt een nieuwe voorzitter. De huidige voorzitter, Gertjan Beens, draagt het voorzitterschap op per 4 november 2021. Lees hier over de functie.

De voorzitter die de NVAB zoekt, is bedrijfsarts en lid van de NVAB. Een vrouw of man met bestuurlijke ervaring die in staat is om het belang van onze beroepsgroep uit te dragen. Binnen het domein Arbeid en Gezondheid, maar ook in brede zin daarbuiten. Bijvoorbeeld in verschillende gremia in zorg en politiek en tijdens media-optredens. De missie, visie en strategie van de NVAB zijn daarbij leidend. Belangrijke speerpunten voor de komende jaren zijn onder meer de positionering van het vak, preventie, ledenbinding en academisering. De voorzitter werkt intensief samen met de andere bestuursleden en de directeur NVAB.

Bekijk de profielschets en functieomschrijving voor meer informatie. De gehele vacaturetekst is te vinden op de website van de NVAB.

De procedure

Belangstellenden kunnen zich kandidaat stellen door een motivatiebrief met cv te sturen naar de benoemingsadviescommissie. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Iris Homeijer, voorzitter van de benoemingsadviescommissie of met een ander lid van de benoemingsadviescommissie. Maak je kandidatuur kenbaar door vóór 1 oktober 2021 een motivatiebrief met cv per e-mail te sturen naar de NVAB, ter attentie van Mw. I. Homeijer.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen
account, maak dan hieronder een account aan.
Lees ook de spelregels.