Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Sfeerimpressie 19e TBV congres

BSLredactie
Op 15 maart heeft het 19e TBV congres plaatsgevonden. Een 1-daags congres voor bedrijfs- en verzekeringsartsen over hand- en polsklachten. Bekijk de sfeerbeelden hieronder.

 

We kijken terug op een informatief 19e TBV Congres. Een congres voor bedrijfs- en verzekeringsartsen over hand- en polsklachten. In diverse lezingen nemen experts uit de praktijk deelnemers aan het congres mee in de diagnostiek van hand- en polsklachten.

  • Hand- en manueel therapeut Martijn Buijs vertelt met humor over de functionele anatomie van de hand en pols.
  • Marco Ritt, Hoogleraar Handchirurgie, heeft in zijn lezing de veel voorkomende hand aandoeningen en hun behandeling besproken.
  • Revalidatiearts Anandi van Loon-Felter en handtherapeut Ravèll Mastail, delen hoe een revalidatiearts en gespecialiseerd handtherapeut/ergotherapeut kijken naar complexe hand- en polsklachten.

In de middag vindt verdieping plaats in diverse kennissessie. Onderwerpen die aan bod komen, zijn: leven en werken met handeczeem, paresthesie, pijn en parese!, de fijne kneepjes van het handonderzoek, de zin en onzin van braces, spalken en silversplints, prothesiologie en technische adaptaties van de hand.

Deze congresdag eindigen we met een Hand en Pols Pub Quiz. Prof. dr. Ruud Selles, hoogleraar Erasmus MC afdelingen Revalidatiegeneeskunde en Plastische Chirurgie en Joris Teunissen, PhD student, Erasmus MC Rotterdam, Radboudumc Nijmegen, gaan in op wat deelnemers weten over medische uitkomsten, werkhervatting en de invloed van letselschadezaken

Kortom: een succesvol uitverkocht congres!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen
account, maak dan hieronder een account aan.
Lees ook de spelregels.