Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

De fijne kneepjes van het handonderzoek

BSLredactie
We zijn voor bijna al onze dagelijkse bezigheden afhankelijk van onze handen. Daarom kan een ogenschijnlijk kleine afwijking of letsel aan hand of pols grote gevolgen hebben voor werk, hobby en sport.
200X300 - beeld Eelco Vogels

 

19e TBV Congres - Eelco Vogels

Tijdens het aankomend TBV congres op 15 maart 2023 gaat handtherapeut Eelco Vogels in op de fijne kneepjes van het handonderzoek. Een klant voelt zich serieus genomen als u daadwerkelijk de hand bekijkt, onderzoekt en test. In een praktische korte cursus neemt Eelco vervolgens een aantal veel voorkomende klachten en testen door. Dit geeft u handvatten voor in uw alledaagse praktijk.

Tijdens deze interactieve sessie leert u kijken, vergelijken en voelen.

Over Eelco Vogels

Na zijn studie ergotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam is Eelco Vogels begonnen met werken binnen de arbeidsrevalidatie en re-integratie. Vanuit zijn eigen praktijk (sinds 2001) is hij zichzelf steeds meer gaan specialiseren in de behandeling van hand- en polsklachten. In 2011 heeft hij de ’Praktijk Opleiding HandTherapie’ in het Erasmus Medisch Centrum Rotterdam met positief resultaat afgerond. Vanuit zijn achtergrond als ergotherapeut is hij vooral gericht op het zo optimaal mogelijk benutten van de handfunctie. Hierbij kijkt hij naar de mogelijkheden die er nog zijn en het wegnemen van beperkingen. Zijn werk en inspanningen zijn beloond met het keurmerk CHT-nl, dit krijgt u pas als u een ruime ervaring als handtherapeut hebt opgedaan.

Handonderzoek

Kennis van de functionele anatomie en (patho)fysiologie van de hand- en polsregio is essentieel voor een bedrijfsarts om een gedegen onderzoek te kunnen doen. Bij het 19e TBV congres leert u hoe u dit systematisch doet!

19e TBV Congres
Hand- en polsklachten, wat is er aan de hand?
Woensdag 15 maart 2023
Van der Valk Hotel Veenendaal

Bekijk het programma van het 19e TBV Congres >>

 

 

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen
account, maak dan hieronder een account aan.
Lees ook de spelregels.