Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nog tot 15 november reageren op Toetsboek NVVG

Diederik Wieman
Het toetsboek van de NVVG is nu al weer enkele jaren in gebruik en zal daarom dit najaar geëvalueerd worden. Gebruikers van het boek kunnen nog tot 15 november punten aandragen voor deze tweejaarlijkse evaluatieronde.

De NVVG is  niet alleen geïnteresseerd in feedback, maar zoekt ook mensen die bereid zijn om het nieuwe toetsboek voor verschijning te reviewen. Zowel AIOS, praktijkopleiders als opleiders van de opleidingsinstituten en –instellingen zijn welkom om hieraan deel te nemen. Inhoudelijk komt het reviewen neer op het doornemen van de conceptversie op taaltechnische fouten, leesbaarheid, begrijpelijkheid en lay-out.

Heeft u zaken in het toetsboek opgemerkt die niet kloppen, of problemen geven in het praktische gebruik ervan, dan kunnen die bij het secretariaat van de NVVG via secretariaat@nvvg.nl worden ingediend. Op hetzelfde mailadres kunt u zich ook aanmelden als reviewer.

Discussie

Overigens is het fenomeen toetsen en de belasting die dit met zich meebrengt voor zowel aiossen bedrijfs- als verzekeringsgeneeskunde, een hot topic op tbv-online.nl. De discussie werd in gang gezet door deze open brief waarop reacties volgenden van Joost van der Gulden en de NVAB

 

 

 

 

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen
account, maak dan hieronder een account aan.
Lees ook de spelregels.